Ervaringen van clienten

Wil je weten hoe anderen hun traject bij Twomorrow hebben ervaren? Hieronder lees je de verhalen van mensen die een IPS-traject hebben gevolgd. Hoe zij het traject hebben ervaren met alle kansen en uitdagingen. En wat het traject hen uiteindelijk heeft opgeleverd.

Annet

Voedingsassistent 28 jaar

Het IPS-Traject biedt perspectief

“Na mijn opname in een verslavingskliniek had ik het gevoel een stempel te hebben”, vertelt Annet. “Ik was een onzekere vrouw die door m’n verleden en gebruik de hoop had opgegeven. In het leven en al helemaal op een leuke baan.” Op dergelijke momenten biedt Twomorrow perspectief, zoals ook Annet heeft ondervonden. “Tijdens mijn behandeling heeft mijn IPS-trajectbegeleider Mayke me goed ondersteund. Samen hebben we, op basis van mijn opleiding en CV, gezocht naar een richting op de arbeidsmarkt die bij mij past. Ook was ze een grote hulp bij alles rondom mijn sollicitatie-activiteiten. Bijvoorbeeld het voorbereiden op sollicitatiegesprekken. Want ja, wat zeg je dan wel en niet over jezelf”.

Door het grote netwerk van Twomorrow en Mayke vonden we een goede baan voor mij. Mijn werk als voedingsassistent in een ziekenhuis bevalt me ontzettend goed. Ik kan andere mensen helpen en dat geeft me een goed gevoel. “Eindelijk draag ik weer iets bij in de maatschappij.”
Mayke: “Alles staat of valt met een goede match tussen werknemer, de functie en werkgever.” Bij Annet is dat ook zo. Annet gaat goed in haar baan, mede door de ondersteuning die ze krijgt nu ze werkt. Annet: “Mayke geeft goede feedback tijdens de gesprekken die we samen hebben nu ik aan het werk ben. Voor mij is dat erg belangrijk om verder te groeien.” Tot slot heeft Annet nog een welgemeend advies: “Tegen iedereen wil ik zeggen: blijf positief, er is altijd hoop!”

Ervaringen van clienten

patroonLos@1x_rotated
patroonLos@1x_rotated
patroonLos@1x_rotated

Neem contact op