Ervaringen van clienten

Wil je weten hoe anderen hun traject bij Twomorrow hebben ervaren? Hieronder lees je de verhalen van mensen die een IPS-traject hebben gevolgd. Hoe zij het traject hebben ervaren met alle kansen en uitdagingen. En wat het traject hen uiteindelijk heeft opgeleverd.

Chris

Conciërge basisschool, 52 jaar

Wel succesvol, geen betaald werk

“In mijn traject heb ik alles op alles gezet om de stap naar betaald werk te zetten. Dat is niet gelukt. Maar juist omdat ik alles heb geprobeerd, ervaar ik nu rust in mijn vrijwilligerswerk als conciërge op de school van mijn dochter”, aan het woord is Chris. Chris is voormalig docent in het basisonderwijs en al lange tijd uit het arbeidsproces door forse depressieve klachten. Chris vervolgt: “Als ik vroeger op een feestje zat, vroegen mensen mij regelmatig of ik alweer aan het werk was. En dan stond ik met mijn mond vol tanden. Zo erg dat ik soms liever thuisbleef en mijn vrouw alleen kon gaan”.

Toen hij via zijn behandeling de kans kreeg om een IPS-traject te doen, stond hij dan ook te popelen om te starten. Zijn trajectbegeleider Harmen vertelt: “We zijn systematisch aan de slag gegaan om samen alle mogelijkheden op een rij te zetten en hebben we ingestoken op betaald werk. Toen in de loop van het traject steeds duidelijker werd dat betaald werk niet haalbaar was, hebben we een plan B gemaakt”. Chris: “Dat heb ik echt nodig gehad om nu met een trots gevoel op de fiets te zitten op werk. Samen met mijn dochter op weg naar ónze school.”

Ervaringen van clienten

patroonLos@1x_rotated
patroonLos@1x_rotated
patroonLos@1x_rotated

Neem contact op