Ervaringen van clienten

Wil je weten hoe anderen hun traject bij Twomorrow hebben ervaren? Hieronder lees je de verhalen van mensen die een IPS-traject hebben gevolgd. Hoe zij het traject hebben ervaren met alle kansen en uitdagingen. En wat het traject hen uiteindelijk heeft opgeleverd.

Miriam

Facilitair medewerker, 45 jaar

Via IPS betaald aan het werk

 

“Fijn dat Miriam het zo naar haar zin heeft bij Hacron Schoon. Ze had ook wel een steuntje in de rug nodig”, zegt IPS-trajectbegeleider Linda van Twomorrow. Hacron Schoon is een schoonmaakorganisatie met een sociaal gezicht: ruim 60% van de medewerkers heeft een bijzondere positie op de arbeidsmarkt. Miriam: “ik had al een paar jaar ‘thuis’ gezeten met angstklachten. Op een gegeven moment durfde ik het huis niet eens meer uit voor een boodschap. Een betaalde baan zag ik al helemaal niet zitten. Zou ik dat nog wel kunnen, vroeg ik me af. En wat doe ik dan als ik zo’n paniekaanval op mijn werk krijg?

In mijn traject met Linda kreeg ik steeds meer vertrouwen in mezelf en heb ik uiteindelijk met de steun van het hele behandelteam toch de stap durven zetten.”Uiteraard heeft IPS-trajectbegeleider Linda, samen met Miriam, goed gekeken naar wat het beste bij haar zou passen. En dat werd Hacron. Ook is er binnen de behandeling veel aandacht besteed aan het aangaan van en omgaan met haar angsten. Miriam vertelt: “Doordat Linda en mijn behandelaar mij de juiste handvatten hebben gegeven, en heel veel vertrouwen en geduld, ben ik gekomen waar ik nu ben. En daar ben ik hartstikke blij mee!” Ze wil nog graag iets meegeven over haar ervaringen aan anderen die overwegen een IPS-traject aan te gaan: “Gun jezelf deze kans en ga ervoor. Werken doet een mens goed”.

Ervaringen van clienten

patroonLos@1x_rotated
patroonLos@1x_rotated
patroonLos@1x_rotated

Neem contact op