Traineeship GGZ en Werk

Vandaag in de schoolbanken? Twomorrow een traineeship GGZ en Werk!

In het kort

Twomorrow is een vooruitstrevend en resultaatgerichte organisatie die verbinding wil maken tussen de percelen werk & inkomen en de geestelijke gezondheidszorg. Deze functie is uitermate geschikt voor een ambitieuze starter op de arbeidsmarkt om alle aspecten van het vak te leren kennen. En er zijn uitstekende perspectieven om door te groeien binnen Twomorrow.

Wat doe je?

Als trajectbegeleider maak je deel uit van een behandelteam binnen de GGZ. Je motiveert cliënten met een (ernstig) psychiatrische aandoening om een traject aan te gaan en biedt vervolgens de begeleiding om dat doel te realiseren. Hierbij leer je balans te houden tussen vorm en inhoud. De doelen en benodigde stappen worden vastgelegd in traject- /verantwoordingsrapportages en het betreffende dossier.

Wat vragen we?

  • HBO denk– en werkniveau, met een opleiding vallende onder de NZA beroepentabel (SPH, HBO Maatschappelijk Werk, WO Psychologie of Orthopedagogiek
  • Affiniteit met GGZ
  • Een hoge mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid
  • Ambitie om resultaten te boeken en impact te maken voor de organisatie
  • Oog voor kwaliteit en commercie
  • Uitstekende schriftelijke en communicatieve vaardigheden
  • Rijbewijs B

Wat bieden wij jou?

Het traineeship binnen Twomorrow bestaat uit twee onderdelen: een opleiding bij Kenniscentrum Phrenos en learning-on-the-job in de functie van Trajectbegeleider. In een jaar tijd ga je leren wat de IPS-Methodiek (Individual Placement & Support) inhoud, en ga jij starten met de opbouw van jouw eigen caseload. Doormiddel van deze combinatie weet jij de opgedane theorie gelijk in de praktijk toe te passen. De begeleiding wordt gedaan door middel van intervisiebijeenkomsten en werkoverleggen met de teammanager.

Een dienstverband van minimaal 24 tot 32 uur per week met een salarisindicatie van €2.250 op basis van 40 uur. IPS-opleiding, supervisie en begeleiding, marktconforme secundaire arbeidsvoorwaarden en een uitstekend doorgroeiperspectief.

Bij vragen, neem contact op met Evelyn Wannet 06-10282066. Motivatie en CV naar: e.wannet@twomorrow.nl

Jouw collega’s

patroonLos@1x_rotated

Overtuigd?

Bij vragen, neem contact op met Evelyn Wannet 06-10282066