Arjan: “Twomorrow is een organisatie met ambitie!”

Arjan

Arjan - Teamleider Bedrijfsvoering

Arjan is 31 jaar en woont samen met zijn man en in Deventer. In mei is Arjan al vijf jaar werkzaam voor Twomorrow en hij heeft hierin verschillende functies bekleed.

‘Voordat ik bij Twomorrow aan de slag ging had ik mijn eigen uitzendbureau. Ik kwam in contact met Twomorrow omdat ik een aantal opdrachten voor hen mocht uitvoeren. Het leek me toen al een leuk bedrijf en er kwam toevallig een functie vrij voor coördinator backoffice. Ik heb nog wel even getwijfeld omdat het natuurlijk om een voormalig klant ging, maar uiteindelijk heb ik toch gesolliciteerd. Toen ging het opeens heel snel!

Kansen binnen een groeiende organisatie
Twomorrow is een organisatie met groei ambitie, we staan altijd open voor nieuwe kansen en samenwerkingen en dat zie je ook terug in de ontwikkelingen van de afgelopen vijf jaar.

‘Toen ik begon bij Twomorrow waren we met een club van ongeveer 15 mensen. Inmiddels zitten we echter op ongeveer 40 medewerkers, en de rek is er nog niet uit. Daarmee veranderde er ook een heleboel voor mijn functie als coördinator backoffice want er ontstond veel meer werk. Om die reden hebben we de backoffice afdeling de afgelopen jaren uitgebreid met twee nieuwe collega’s. Met hun komst ben ik doorgegroeid van coördinator backoffice naar teamleider bedrijfsvoering. In deze rol stuur ik zowel de backoffice als de frontoffice aan en het afgelopen jaar is mijn functie zelfs nog verder uitgebreid en heb ik ook geproefd aan de rol van operationeel teamleider. Hierdoor ben ik ook meer betrokken geraakt bij de uitvoering van trajecten.

‘Tot slot ben ik als teamleider onderdeel van het management team, wat inmiddels bestaat uit onze directie, de drie Teamleiders, onze HR adviseur en onze Marketing coördinator.’

Dynamisch en innovatief werken
‘Het leukste aan mijn huidige rol binnen Twomorrow vind ik mijn werkzaamheden binnen het MT. Hierin weten we elkaar steeds beter aan te vullen en ik haal energie uit het samenwerken met elkaar en het behalen van de bedrijfsdoelstellingen. Daarnaast vind ik het heel fijn om te kunnen sparren met mijn collega teamleiders en de aanvullende kennis vanuit HR en Marketing. Hierin kunnen we enorm veel van elkaar leren. Op basis van mijn rol en ervaring binnen Twomorrow denk ik mee vanuit de operatie en het administratieve proces. Dit heeft recent geresulteerd in een innovatief rapportagesysteem wat we speciaal voor Twomorrow hebben laten ontwikkelen.  Hierdoor kunnen we de organisatie en de trajectbegeleiders ontlasten en maken we het werk met elkaar een stukje leuker en makkelijker!’

‘Ook vind ik het leuk dat alles constant in ontwikkeling is. Processen veranderen, wetgeving wijzigt of we krijgen te maken met een nieuwe klant waarbij weer andere afspraken gelden. Hierdoor blijft het werk vernieuwend en ben je constant bezig met processen vastleggen, bijwerken en verbeteren waar mogelijk. Binnen Twomorrow zijn we bereid een stapje extra te zetten en dat is een van onze krachten. Mede daardoor heb ik me ook zo kunnen ontwikkelen de afgelopen vijf jaar. Hierin ligt voor mezelf wel de uitdaging om mijn eigen grenzen te bewaken en het werk ook los te laten nu ik niet meer in de uitvoering, maar op de aansturing zit.’

Betrokkenheid en ambitie binnen Twomorrow
‘Overall ervaar ik ook heel veel betrokkenheid bij elkaar. Je leert elkaar op een fijne manier kennen en er is naast hard werken ook ruimte voor persoonlijk contact. Zowel de mooie dingen in het leven maar ook de verdrietige dingen kunnen worden besproken. Daarin voel ik mij zeker gesteund door Twomorrow en dat maakt het voor mij een fijne en unieke werkplek.’

‘Ik denk dat je binnen deze organisatie past als je echt door wilt zetten, je wilt ontwikkelen en je het ook heel erg leuk vindt om je te verdiepen in de, best wel complexe, materie waar we ons hier mee bezig houden. De kerncompetenties binnen Twomorrow zijn lef, ondernemerschap en sociabiliteit en dat is niet voor niks. We zijn continue verbindingen aan het leggen met elkaar en veel aan het schakelen tussen de verschillende partijen. Hiervoor is het van belang dat je het ook leuk vindt om een stukje expertise op te gaan bouwen, dat je eropaf stapt en het voortouw durft te nemen. Dat je al deze dingen ziet als een leuke uitdaging waarin jij steeds een beetje beter wilt worden!’